AnaSayfa / Genel / Kahve falında sudan inci çıkarmak

Kahve falında sudan inci çıkarmak

Kahve falında sudan inci çıkarmak hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sudan inci çıkarmak gördüyseniz:

  • Ciddi diyaloglar önemli sonuçlar verebilir.

Kahve falında sudan inci çıkarmak yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine delalettir.

Kahve falında sudan inci toplamak maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, dirliğin bozulabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sudan eşya çıkarmak sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine işarettir.

Kahve falında sudan saat çıkarmak attığı her adımı düşüneceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına tabir olunur.

Kahve falında sudan ayakkabı çıkarmak yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan fal sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına delalettir.

Kahve falında sudan para çıkarmak işlerin artacağına, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sudan birini çıkarmak maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına tabir olunur.

Kahve falında birini sudan çıkarmak yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir