AnaSayfa / Genel / Kahve falında topraktan bilezik çıkarmak

Kahve falında topraktan bilezik çıkarmak

Kahve falında topraktan bilezik çıkarmak zor ve stresli günler geçireceğine, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, berekete ve zenginliğe ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında topraktan bilezik çıkarmak gördüyseniz:

  • İş birliklerinizin yavaş gelişmesini tercih etmeli, eşitlik ilkesine önem vermelisiniz.

Kahve falında topraktan bilezik çıkarmak üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına delalet eder.

Kahve falında kolundan bilezik çıkarmak malının da eksilmeyeceğine, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Kahve falında bilezik takıp çıkarmak sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın bilezik çıkarmak hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine rivayet eder.

Kahve falında koldan bilezik çıkarmak kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına delalet eder.

Kahve falında altın bilezik takmak ve çıkarmak bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bilezikleri kolundan çıkarmak hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında altın bileziği çıkarmak ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir