AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolundan bilezik çıkarmak

Kahve falında kolundan bilezik çıkarmak

Kahve falında kolundan bilezik çıkarmak kendisine kızacağına, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, fal sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kolundan bilezik çıkarmak gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler veya beklenmedik yöne ilerleyen durumlar ya da ilişkiler söz konusu olabilir.

Kahve falında koldan bilezik çıkarmak kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kolundan altın bilezik çıkarmak her konuda şansın yaver gideceğine, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına delalet eder.

Kahve falında kolundan bilezik çıkarmak düşünmeden hareket edeceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bilezikleri kolundan çıkarmak aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, duygularını açığa vuracağına yorulur.

Kahve falında altın bilezik çıkarmak kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, parasal kaygılardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında altın bileziği çıkarmak gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında topraktan bilezik çıkarmak sorunlarının son bulacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bilezik takıp çıkarmak yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, özel hayatında mutluluğu yakalamasına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir