Kahve falında mezarlıktan toprak almak

Kahve falında mezarlıktan toprak almak elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlıktan toprak almak gördüyseniz:

  • Her şeyi aynı an da halletmeniz gerekmiyor.

Kahve falında mezarda toprak görmek parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında mezara toprak dökmek borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, çevresinin güzel insanlarla dolacağına rivayet eder.

Kahve falında mezar toprağına dokunmak geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında mezar üzerine toprak atmak isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına delalet eder.

Kahve falında mezar toprağı görmek sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar toprağını düzeltmek düşmanlarla beraber oturmaya, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezardan toprak yemek ayıplı yolara sapacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezardan toprak aldığını görmek bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top