AnaSayfa / Genel / Kahve falında şampuan satın aldığını görmek

Kahve falında şampuan satın aldığını görmek

Kahve falında şampuan satın aldığını görmek kısmetlerinin de kapanacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, güç ve para kaybedeceğine, kendine olan güvenini yitireceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına işarettir.

Kahve falında şampuan satın aldığını gördüyseniz:

  • Gittiğiniz davetlerde abur cubur yiyerek aşırı gıda almaktan kaçının.

Kahve falında şampuan satın aldığını görmek çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şampuan satın almak zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına delalet eder.

Kahve falında şampuan aldığını görmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şampuan şişesi görmek büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, her zaman kötülük için çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında saçı şampuanla yıkamak uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine delalet eder.

Kahve falında şampuan yemek huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına inanılır.

Kahve falında bebek şampuani görmek kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine delalettir.

Kahve falında şampuan koklamak çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir