AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprak bina görmek

Kahve falında toprak bina görmek

Kahve falında toprak bina görmek işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, büyük borçlar alınacağına, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında toprak bina gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla keyifli saatler geçirebilir veya kişisel gelişiminize faydası olacak aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında toprak bina görmek bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına alamet eder.

Kahve falında binada kaybolmak fal sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok yüksek binadan düşmek hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, fal sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine işaret eder.

Kahve falında binalardan atlamak bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında binanın temelini görmek karşısına yeni imkanlar çıkacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında binanın yıkılmasını görmek çektiği sıkıntıların daha da artacağına, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında çok yüksek bir bina görmek çok büyük miktarda kazanç getireceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında oğlunun binadan düştüğünü görmek hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir