AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprağa çıkmak

Kahve falında toprağa çıkmak

Kahve falında toprağa çıkmak sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, hayırlı adımlar atılacağına, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine delalet eder.

Kahve falında toprağa çıkmak gördüyseniz:

  • Devamlılık zorunluluğu olmayan ilişkileri sonlandırmak ya da devam etmesi için gereken şeyleri yapmak yolunda adımlar atabilirsiniz.

Kahve falında toprak yolda yokuş çıkmak zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına delalettir.

Kahve falında toprak yokuş çıkmak kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında toprağa batıp çıkmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toprağa çıkmak ortaklıkların bozulacağına, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında toprak altından çıkmak karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, kudret sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında toprağın içinden çıkmak çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına tabir olunur.

Kahve falında toprak yığıntısı görmek cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında toprakta altın yüzük bulmak zor zamanlar yaşanacağına, para sahibi olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir