AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprağın altından para çıkarmak

Kahve falında toprağın altından para çıkarmak

Kahve falında toprağın altından para çıkarmak iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, yeni yollara girileceğine delalet eder.

Kahve falında toprağın altından para çıkarmak gördüyseniz:

  • Tembellik eğilimlerinizle mücadele etmelisiniz.

Kahve falında toprağın altından para çıkarmak alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında toprak altından para çıkarmak kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine işaret eder.

Kahve falında topraktan madeni para çıkarmak işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, hayırlı bir evlat olacağına delalettir.

Kahve falında topraktan bozuk para çıkarmak belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında topraktan kağıt para çıkarmak gerçek mutluluğu tadacağına, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine işaret eder.

Kahve falında toprak altından altın çıkarmak üzgün ve karamsar olacağına, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında toprağın altından insan çıkarmak dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine yorulur.

Kahve falında topraktan altın çıkarmak şansının ve kısmetinin kapanacağına, hak yolunu tutacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir