AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırt üstü uçmak

Kahve falında sırt üstü uçmak

Kahve falında sırt üstü uçmak kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına işaret eder.

Kahve falında sırt üstü uçmak gördüyseniz:

  • Çeşitli ilişkilerinizin veya iş birliklerinizin düzenlenmesi veya problemlerin giderilmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında sırt üstü uçmak eşi ile problemler yaşayacağına, hem rahat bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında toprağa sırt üstü düşmek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kazançlı işler yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sırt üstü toprağa düşmek iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, karısı şile arasının çok iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında sırt üstü yattığını görmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına delalet eder.

Kahve falında sırt üstü düştüğünü görmek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, yeni kısmetlere nail olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sırt üstü kaymak ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırt üstü düşmek meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında sırt üstü çamura düşmek çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir