AnaSayfa / Genel / Kahve falında topluluk içinde yemek yemek

Kahve falında topluluk içinde yemek yemek

Kahve falında topluluk içinde yemek yemek keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, hainlik yapacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında topluluk içinde yemek yemek gördüyseniz:

  • Olayları yüzeysel değil detaylarıyla ele almalısınız.

Kahve falında topluluk içinde yemek yemek ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine rivayet eder.

Kahve falında topluluk içinde konuşmak muradın gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında topluluk içinde olmak onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında topluluk içinde namaz kılmak ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına işaret eder.

Kahve falında topluluk içinde oturmak bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine yorulur.

Kahve falında topluluk içinde bulunmak kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına inanılır.

Kahve falında topluluğa yemek vermek illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında toplulukla yemek yemek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir