AnaSayfa / Genel / Kahve falında topluluk içinde olmak

Kahve falında topluluk içinde olmak

Kahve falında topluluk içinde olmak verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında topluluk içinde olmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız hareketsiz görülüyor.

Kahve falında topluluk içinde oturmak insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında topluluk içinde konuşmak bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine inanılır.

Kahve falında topluluk içinde namaz kılmak anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında topluluk içinde bulunmak herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında topluluk içinde yemek yemek maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında topluluk içinde olmak kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı topluluğu görmek alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına alamet eder.

Kahve falında akraba topluluğu görmek bereketli ve hayırlı olacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir