AnaSayfa / Genel / Kahve falında toplu yemeğe gitmek

Kahve falında toplu yemeğe gitmek

Kahve falında toplu yemeğe gitmek hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, kendi işini kurup başına geçeceğine, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, işlerde aksilikler yaşanacağına, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine yorulur.

Kahve falında toplu yemeğe gitmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var, sevdiğiniz bir kişiyle zaman geçirmeniz ilişkinizi kuvvetlendirebilir.

Kahve falında toplu yemeğe gitmek işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine yorulur.

Kahve falında topluca geziye gitmek makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, kazançların artacağına inanılır.

Kahve falında toplu bir yere gitmek gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında topluca hacca gitmek önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında topluca bir yere gitmek moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, kendini uzun uzun tenkit edeceğine tabir olunur.

Kahve falında toplu halde yemek yemek yaşamını kolaylaştıracağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında toplu yemek vermek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında topluca yemek yemek görmek dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir