AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle hacca gitmek

Kahve falında biriyle hacca gitmek

Kahve falında biriyle hacca gitmek Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, esenlik bulup, hafifleyeceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, geçim derdinin son bulacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında biriyle hacca gitmek gördüyseniz:

  • Ani değişikliklerden rahatsız olsanız da, büyük resme bakıldığında veya zaman içinde değerlendirildiğinde avantajınıza çalışacağını göreceksiniz.

Kahve falında hacca yada umreye gitmek bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına yorulur.

Kahve falında haca gitmek için hazırlanmak emeklerin boşa gitmeyeceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kardeşiyle hacca gitmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında hacca gitmek ama kabeyi görememek aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüyle hacca gitmek dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hacca gidecek olmak sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına alamet eder.

Kahve falında hacca gidip kabeyi görememek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, sağlığından ve ağız tadından olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının hacca gideceğini görmek insanlar arasında barışın sağlanacağına, büyük çaba sarfedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir