AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasını sarhoş görmek

Kahve falında babasını sarhoş görmek

Kahve falında babasını sarhoş görmek hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babasını sarhoş gördüyseniz:

  • Tuhaf teklif, öneri veya davetler söz konusu olabilir.

Kahve falında babanı sarhoş görmek herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, hayırlı gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babayı sarhoş görmek işini kaybedeceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına delalet eder.

Kahve falında sarhoş baba görmek atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babasının sarhoş olduğunu görmek tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasını sarhoş görmek kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında babasını sarhoş görmek kısmetinin ve şansının da kapanacağına, sorunların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş babayı sarhoş görmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında babanın sarhoş olduğunu görmek çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir