AnaSayfa / Genel / Kahve falında toplantıyı kaçırmak

Kahve falında toplantıyı kaçırmak

Kahve falında toplantıyı kaçırmak çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına delalettir.

Kahve falında toplantıyı kaçırmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde iniş çıkışlı bir seyir kendini gösterebilir.

Kahve falında toplantıyı kaçırmak sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına alamet eder.

Kahve falında dini toplantıda bulunmak pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, yeni çalışmalara girişileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akraba toplantısı görmek işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, ortaklı işlere iştirak edileceğine rivayet eder.

Kahve falında toplantı yapmak vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, fal sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine delalet eder.

Kahve falında başbakanla toplantı yapmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında toplantıda konuşmak yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına işarettir.

Kahve falında toplantıda bulunmak çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında toplantıda olmak mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir