AnaSayfa / Genel / Kahve falında toplanmış gül görmek

Kahve falında toplanmış gül görmek

Kahve falında toplanmış gül görmek ortaya bazı projeler koyacağına, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına yorulur.

Kahve falında toplanmış gül gördüyseniz:

  • Hem fikir olmadığınız bir konuda size yük yüklemeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında toplanmış kırmızı gül görmek mali olarak sıkıntıya düşeceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toplanmış gül görmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın top küpe görmek insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına yorulur.

Kahve falında kızla top oynamak zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında top kumaş görmek sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında dut toplayıp yemek çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında toplanmış eşya görmek işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini top oynarken görmek sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir