AnaSayfa / Genel / Kahve falında toplanmış buğday görmek

Kahve falında toplanmış buğday görmek

Kahve falında toplanmış buğday görmek sorunların günden güne daha da artacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, işlerinin toparlanacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, varını yoğunu kaybedeceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine rivayet eder.

Kahve falında toplanmış buğday gördüyseniz:

  • İlginç bir fikrinizin işe yaramaya başladığını görebilirsiniz.

Kahve falında toplanmış buğday görmek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pamuk toplandığını görmek hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında top oynandığını görmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil incir toplayıp yemek özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünde ateş topları görmek yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, bunalıma gireceğine işaret eder.

Kahve falında ev toplayıp taşınmak yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, istediği herşeye kavuşacağına delalettir.

Kahve falında sönük top görmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında top sakal olduğunu görmek hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir