AnaSayfa / Genel / Kahve falında top yakalamak

Kahve falında top yakalamak

Kahve falında top yakalamak kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, büyük atılımlar yapacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında top yakalamak gördüyseniz:

  • Kendinizi ifade etmekte zorlanacağınız bir süreç olabilir.

Kahve falında top yakalamak sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle top oynamak talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına delalettir.

Kahve falında rengarenk top görmek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, maddi zararını karşılayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında askeri top görmek çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, zafer elde edeceğine delalettir.

Kahve falında top sakallı kadın görmek yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında top mermisi atmak kafasının sakinleşeceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına işarettir.

Kahve falında toplanmış yeşil zeytin görmek gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine inanılır.

Kahve falında eşyalarını toplanmış görmek neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir