AnaSayfa / Genel / Kahve falında top biber görmek

Kahve falında top biber görmek

Kahve falında top biber görmek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kazancının azalacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine yorulur.

Kahve falında top biber gördüyseniz:

  • Sizden parasal destek bekleyen bir dostunuz olabilir.

Kahve falında yeşil top biber görmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında top biber görmek hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında tek başına top oynamak elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına tabir olunur.

Kahve falında top kumaş almak iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında eşyalarını toplanmış görmek sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında toplanmış domates görmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havaya top atmak kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında top oynamak gol atmak kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir