AnaSayfa / Genel / Kahve falında titanik gemisini görmek

Kahve falında titanik gemisini görmek

Kahve falında titanik gemisini görmek ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, hasta ve üzgün olacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında titanik gemisini gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızla ilgili konuları dikkatle ele almalısınız.

Kahve falında titanik gemisini görmek kendisi için yeni bir yol çizeceğine, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine yorulur.

Kahve falında titanik görmek sorunların ve engellerin biteceğine, çok büyük mutluluk duyacağına inanılır.

Kahve falında denizde gemi batması görmek kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine işarettir.

Kahve falında kendini deniz üstünde gemide görmek başarısının yükseleceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine yorulur.

Kahve falında gemiden düştüğünü görmek geçiminin zorlaşacağına, attığı her adımda zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında gemide kavga etmek kalabalık günler geçirileceğine, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tren ve gemi görmek istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, yeni ve isabetli adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir sürü gemi görmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir