AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırtıl yemek

Kahve falında tırtıl yemek

Kahve falında tırtıl yemek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine yorulur.

Kahve falında tırtıl yemek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler söylediklerinizi veya yaptıklarınızı hemen anlayamayabilirler, on dakika sonra tekrar şansınızı denerseniz, fikirlerini değiştirmeye eğilimli olduklarını görebilirsiniz.

Kahve falında tırtıl yemek yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına delalettir.

Kahve falında tırtıllar görmek iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tırtıl görmek fal sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine yorulur.

Kahve falında kafada tırtıl görmek kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, rızkının genişleyeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz tırtıl görmek ancak fal sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü tırtıl görmek kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine yorulur.

Kahve falında kocaman tırtıl görmek meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında tırtıl kozası görmek sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir