AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasını beyaz sakallı görmek

Kahve falında babasını beyaz sakallı görmek

Kahve falında babasını beyaz sakallı görmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine işarettir.

Kahve falında babasını beyaz sakallı gördüyseniz:

  • Şikayet veya eleştiri çok fazla yapınıza uymadığı için.

Kahve falında babasını beyaz sakallı görmek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına inanılır.

Kahve falında babasını beyaz sakal görmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş babayı sakal görmek çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, çok ünlü bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında babasını sakal görmek şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, saydığı ve tanıdığı biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babayı sakallı görmek hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına işarettir.

Kahve falında babasını sakallı görmek kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayı sakallı görmek sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine inanılır.

Kahve falında babasının sakalını görmek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir