AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babayı sakal görmek

Kahve falında ölmüş babayı sakal görmek

Kahve falında ölmüş babayı sakal görmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, manevi olarak hasar alınacağına, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, hem de çok üzüleceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş babayı sakal gördüyseniz:

  • Gerçekler görünenden çok farlı olabilir, dikkatli olmalısınız.

Kahve falında babasının sakalını görmek kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine işarettir.

Kahve falında babasını beyaz sakal görmek zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, çok rahat bir hayata adım atacağına alamet eder.

Kahve falında babasını beyaz sakallı görmek sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayı sakallı görmek bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasını sakallı görmek sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, her türlü kötülükten uzakdurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş babayı sakal görmek elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında babayı sakallı görmek yeni bir iş bulacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine yorulur.

Kahve falında babayı sakal görmek kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir