AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasının sakalını görmek

Kahve falında babasının sakalını görmek

Kahve falında babasının sakalını görmek alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine delalettir.

Kahve falında babasının sakalını gördüyseniz:

  • Geyik muhabbeti eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında babayı sakallı görmek işi ne olursa olsun severek çalışacağına, yiyip içeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında babasını beyaz sakal görmek aşama kaydedeceğine, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında babasını beyaz sakallı görmek kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine işarettir.

Kahve falında babayı sakal görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına yorulur.

Kahve falında babasını sakallı görmek rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş babayı sakal görmek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine işarettir.

Kahve falında babasının sakalını görmek kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babasını sakal görmek karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir