AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babayı sakallı görmek

Kahve falında ölmüş babayı sakallı görmek

Kahve falında ölmüş babayı sakallı görmek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, işlerin toparlanacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş babayı sakallı gördüyseniz:

  • Yolunda gitmeyen her işinizi düzeltebilirsiniz.

Kahve falında babayı sakal görmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında babasını beyaz sakal görmek kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine alamet eder.

Kahve falında babasının sakalını görmek bahtının açık olacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş babayı sakallı görmek sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş babasını sakallı görmek verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babasını beyaz sakallı görmek her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babasını sakallı görmek ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayı sakal görmek yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir