AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasını ağladığını görmek

Kahve falında babasını ağladığını görmek

Kahve falında babasını ağladığını görmek ün sahibi olacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babasını ağladığını gördüyseniz:

  • Temiz havada geçireceğiniz birkaç saat ya da bedeninizin hareketesiz kalan bölümlerini çalıştırmalısınız.

Kahve falında anne ve babası için ağlamak şansının her zaman kendinden yana gideceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine inanılır.

Kahve falında babasının öldüğünü görüp ağlamak psikolojik sorunların geride kalacağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babanın öldüğünü duymak ve ağlamak aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına inanılır.

Kahve falında babasına sarılarak ağlamak aile içinde husumet gelişeceğine, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında anne ve babasının ağladığını görmek ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında babasının öldüğünü duymak ve ağlamak Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya işaret eder.

Kahve falında babasının öldüğüne ağlamak sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, variyetini çoğaltacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş babasını görüp ağlamak çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir