AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasına sarılarak ağlamak

Kahve falında babasına sarılarak ağlamak

Kahve falında babasına sarılarak ağlamak sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, takdir görecek pek çok iş yapacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, duaların kabul göreceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına delalet eder.

Kahve falında babasına sarılarak ağlamak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler konuşmaktan kaçınıyor veya demagoji yaparak zaman kazanmaya çalışıyor olabilir.

Kahve falında babasına sarılıp ağlamak sinirlerinin yıpranacağına, artık rahat bir nefes alacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş babaya sarılmak ve ağlamak sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, işlerinin yarıda kalacağına inanılır.

Kahve falında ölen babasına sarılıp ağlamak insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında babaya sarılıp ağlamak işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, hayırlı adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında babasına sarılarak ağlamak şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen babaya sarılıp ağlamak kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, sonucun kendisi için çok iyi olacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş babaya sarılıp ağlamak maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine delalettir.

Kahve falında babaya sarılmak ağlamak sürekli ağlamaklı olacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir