AnaSayfa / Genel / Kahve falında tığın kırıldığını görmek

Kahve falında tığın kırıldığını görmek

Kahve falında tığın kırıldığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, rakiplerini alt edeceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tığın kırıldığını gördüyseniz:

  • Modası geçmiş yöntemleri gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında tığın kırıldığını görmek hayatında yokluğun başgöstereceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında tığla örgü örmek hanesindeki rızkın da artacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık tığ görmek aynı karşılığı alamayacağına, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tığla dantel örmek bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye yorulur.

Kahve falında tığ işi görmek fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tığ almak onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tığ bulmak tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, kazancının artacağına delalet eder.

Kahve falında tığ görmek yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir