AnaSayfa / Genel / Kahve falında tığ görmek

Kahve falında tığ görmek

Kahve falında tığ görmek çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, mutlu günlerin yakında olduğuna, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bir sınavdan geçileceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına inanılır.

Kahve falında tığ gördüyseniz:

  • Özel bir problemin tekrar ele alınması gerekebilir.

Kahve falında tığ battığını görmek fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tığ işi yapmak özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine işarettir.

Kahve falında tığ işi görmek böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, değişik insanlarla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında tığ bulmak büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tığ görmek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, zor zamanlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında tığ batırmak rakiplerine yenileceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine tabir olunur.

Kahve falında tığın kırıldığını görmek çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tığ almak özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, rahat bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir