AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık tığ görmek

Kahve falında kırık tığ görmek

Kahve falında kırık tığ görmek resmi bir göreve getirileceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, helal rızık yiyeceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, tövbelerinin kabul olacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına alamet eder.

Kahve falında kırık tığ gördüyseniz:

  • Alışılmadık kişiler, yerler veya keyifli aktiviteler ilginizi çekebilir.

Kahve falında kırık tığ görmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tığ batırmak geçim sıkıntısının biteceğine, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine delalettir.

Kahve falında tığın kırıldığını görmek samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında tığ görmek güzel ve önemli işler yapacağına, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine delalet eder.

Kahve falında tığı görmek sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tığla dantel örmek suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tığ işi yapmak çok zor bir yoldan geçeceğine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına rivayet eder.

Kahve falında tığ işi görmek verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir