AnaSayfa / Genel / Kahve falında tığ bulmak

Kahve falında tığ bulmak

Kahve falında tığ bulmak hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, işinin de hep yürüyeceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, strese gireceğine, gergin olacağına, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına yorulur.

Kahve falında tığ bulmak gördüyseniz:

  • Sabah saatlerinde yanıltıcı olaylar ya da hayal kırıklıkları yaşanabilir.

Kahve falında tığ bulmak hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine rivayet eder.

Kahve falında tığın kırıldığını görmek hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine delalet eder.

Kahve falında tığ battığını görmek büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tığ görmek hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında tığ toplamak kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tığı görmek gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, insanların hayır dualarını alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tığ almak ömür boyu devam edeceğine, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tığ işi görmek karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir