AnaSayfa / Genel / Kahve falında tezkere almak

Kahve falında tezkere almak

Kahve falında tezkere almak sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında tezkere almak gördüyseniz:

  • Bırakın, diğerleri ciddi işlerle uğraşsınlar.

Kahve falında askerlikten tezkere almak finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, hastalığının düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında askerde tezkere almak yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına tabir olunur.

Kahve falında tezkere görmek çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, acıların ve gözyaşının dineceğine yorulur.

Kahve falında asker tezkere almak gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, yenileneceğine ve can bulacağına alamet eder.

Kahve falında askerin tezkere aldığını görmek işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine işaret eder.

Kahve falında askerden tezkere almak hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, dünya malına doymak bilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında tezkere almak çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında asker olup tezkere almak kötü sözler duyacağına, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir