AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker olup tezkere almak

Kahve falında asker olup tezkere almak

Kahve falında asker olup tezkere almak insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, bolluğun ve bereketin düşeceğine, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, çalışmaları kötüleyeceğine, güzel günler için yaşayacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine inanılır.

Kahve falında asker olup tezkere almak gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir yaklaşım sunacağınız şeyleri daha cazip kılabilir.

Kahve falında asker olup tezkere almak çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına işarettir.

Kahve falında askerlikten tezkere almak kavgaların biteceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına delalet eder.

Kahve falında askerden tezkere almak çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine delalettir.

Kahve falında askerde tezkere almak başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine yorulur.

Kahve falında asker tezkere almak zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında tezkere almak onların önüne geçeceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tezkere görmek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında askerin tezkere aldığını görmek elinin darlaşacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir