AnaSayfa / Genel / Kahve falında askerlikten tezkere almak

Kahve falında askerlikten tezkere almak

Kahve falında askerlikten tezkere almak gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, yaşamın daha kolay hale geleceğine, falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, hastalıkların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında askerlikten tezkere almak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda daha dikkatli olmalısınız.

Kahve falında askerden tezkere almak bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına delalet eder.

Kahve falında asker tezkere almak büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında asker olup tezkere almak onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine rivayet eder.

Kahve falında askerlikten tezkere almak bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine işarettir.

Kahve falında askerde tezkere almak yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tezkere görmek kendi işini kurup başına geçeceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tezkere almak eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına inanılır.

Kahve falında askerin tezkere aldığını görmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir