AnaSayfa / Genel / Kahve falında askerin tezkere aldığını görmek

Kahve falında askerin tezkere aldığını görmek

Kahve falında askerin tezkere aldığını görmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, büyük bir mala sahip olacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine delalet eder.

Kahve falında askerin tezkere aldığını gördüyseniz:

  • Gereksiz engellere takılmamaya bakın.

Kahve falında askerin tezkere aldığını görmek sorunların üzüntülere neden olacağına, bunun için sabırsızlanacağına işaret eder.

Kahve falında tezkere almak atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, mal ve varlık sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında askerlikten tezkere almak canını ve malını garanti altına alacağına, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine işarettir.

Kahve falında asker olup tezkere almak çok sevindirici bir haber alan fal sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına işarettir.

Kahve falında askerden tezkere almak çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, çok büyük kısmetler elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında askerde tezkere almak ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tezkere görmek evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında asker tezkere almak nice noksanlık içinde olduğuna, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir