AnaSayfa / Genel / Kahve falında tezgahta balık görmek

Kahve falında tezgahta balık görmek

Kahve falında tezgahta balık görmek hayatının bir anda allak bullak olacağına, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında tezgahta balık gördüyseniz:

  • Tecrübeniz sizi belli konularda zirveye taşıyabilir.

Kahve falında balık tezgahında balık görmek huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına alamet eder.

Kahve falında tezgahta canlı balık görmek korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Kahve falında balıkçı tezgahı görmek maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, mevki makam sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında balık tezgahı görmek hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, beğenilen işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tezgahtan balık satın almak fal sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına delalet eder.

Kahve falında tezgahta balık görmek falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tezgah silmek başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına yorulur.

Kahve falında beyaz tezgah görmek iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir