AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğün yemeği hazırlamak

Kahve falında düğün yemeği hazırlamak

Kahve falında düğün yemeği hazırlamak kalbindeki kuşkulardan arınacağına, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan fal sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, işlerin çok iyiye gideceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında düğün yemeği hazırlamak gördüyseniz:

  • Hayata olumlu bakarsanız hayatta size gülümseyecek.

Kahve falında düğün yemeği hazırlamak üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, hayattan daha zevk alacağına alamet eder.

Kahve falında düğün davetiyesi hazırlamak çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babasına yemek hazırlamak girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yemekler hazırlamak kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına işarettir.

Kahve falında ölü yemeği hazırlamak yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine alamet eder.

Kahve falında kalabalığa yemek hazırlamak yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında misafire yemek hazırlamak acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşına yemek hazırlamak yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir