AnaSayfa / Genel / Kahve falında babaya yemek hazırlamak

Kahve falında babaya yemek hazırlamak

Kahve falında babaya yemek hazırlamak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, mutlu günlerin yaşanacağına, başarılarının düşeceğine, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında babaya yemek hazırlamak gördüyseniz:

  • Sizi anlamsız veya içerisinden çıkılması zor konularda tartışmaya çekmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında babasına yemek hazırlamak özgüveninin artacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında babaya yemek hazırlamak hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında patrona yemek hazırlamak kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalabalığa yemek hazırlamak yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yemekler hazırlamak ortalığın sakinleşip, durulacağına, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında başkasına yemek hazırlamak atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşına yemek hazırlamak işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına rivayet eder.

Kahve falında iftar yemeği hazırlamak hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir