AnaSayfa / Genel / Kahve falında teyzemin ağladığını görmek

Kahve falında teyzemin ağladığını görmek

Kahve falında teyzemin ağladığını görmek yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, ortaklı işlere girileceğine, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, üzüntünden sağlığından olacağına, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında teyzemin ağladığını gördüyseniz:

  • Birlikte iş yaptığınız ya da ortak çıkarınız olan kişilerle ilişkilerinize zarar vermemenizde fayda var.

Kahve falında teyzemin ağladığını görmek vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına delalettir.

Kahve falında teyzenin ağladığını görmek işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında teyzeye sarılıp ağlamak kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine rivayet eder.

Kahve falında teyzesinin ağladığını görmek uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı teyzenin elini öpmek çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında annesinin teyzesini görmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında teyze kızıyla evlenmek hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, iş hayatında başarılı olmaya inanılır.

Kahve falında teyzeyle telefonda konuşmak yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir