AnaSayfa / Genel / Kahve falında teyemmüm yapmak

Kahve falında teyemmüm yapmak

Kahve falında teyemmüm yapmak karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine işaret eder.

Kahve falında teyemmüm yapmak gördüyseniz:

  • Kıskanç ya da sizi yanlış yönlendiren kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında teyemmüm yapmak eşlerin boşanacağına, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına delalettir.

Kahve falında teyemmüm abdesti almak yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında teyemmüm almak kendini dinine daha fazla vereceğine, yakın çevresine fikir danışacağına işarettir.

Kahve falında teyemmüm abdesti alan birini görmek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında teyemmüm abdesti alıp namaz kılmak kafasının rahat edeceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında teyemmüm abdest almak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında teyemmüm etmek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına işarettir.

Kahve falında dağa ev yapmak kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, borçlarının azalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir