AnaSayfa / Genel / Kahve falında teyemmüm almak

Kahve falında teyemmüm almak

Kahve falında teyemmüm almak kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında teyemmüm almak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren yeni gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında teyemmüm abdesti almak işlerin düzgün gideceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine işarettir.

Kahve falında teyemmüm abdesti alan birini görmek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine işarettir.

Kahve falında teyemmüm abdest almak yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında teyemmüm almak işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında teyemmüm etmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında teyemmüm abdesti alıp namaz kılmak kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında teyemmüm yapmak saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir