AnaSayfa / Genel / Kahve falında teyemmüm etmek

Kahve falında teyemmüm etmek

Kahve falında teyemmüm etmek ibadete ağırlık verileceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, talihin yüze güleceğine, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, çekilen zahmetin sona ereceğine, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, sözleri tutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında teyemmüm etmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler olaylardaki nüansları görmüyor olabilirler.

Kahve falında teyemmüm abdesti alan birini görmek başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında teyemmüm abdesti almak mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine yorulur.

Kahve falında teyemmüm abdest almak fedakârlıklar yapacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine yorulur.

Kahve falında teyemmüm yapmak ailesinden hayır göreceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine işarettir.

Kahve falında teyemmüm etmek eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine delalettir.

Kahve falında teyemmüm almak darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında teyemmüm abdesti alıp namaz kılmak hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, zorlukları teker teker aşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir