AnaSayfa / Genel / Kahve falında testi kırmak

Kahve falında testi kırmak

Kahve falında testi kırmak sıkıntının günden güne artacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, borçlarının çoğalacağına, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine delalettir.

Kahve falında testi kırmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin ya da fikirlerinizden haberdar olmasını istediklerinizin bilgilenmesi için türlü eleştirilerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında testi kırmak görmek yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında testi kırmak haksızlıklara uğrayan fal sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine yorulur.

Kahve falında boş testi görmek ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında idrar testi görmek şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye tabir olunur.

Kahve falında testinin kırıldığını görmek uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında kızlık testi yaptırmak yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına inanılır.

Kahve falında çeşmeden testiye su doldurmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında testi görmek büyük düşüneceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir