AnaSayfa / Genel / Kahve falında testinin kırıldığını görmek

Kahve falında testinin kırıldığını görmek

Kahve falında testinin kırıldığını görmek elinin de bolluk ve bereket göreceğine, kırgınlıklar yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında testinin kırıldığını gördüyseniz:

  • Araştırmaya veya öğrenmeye zaman ayırmanız gerekiyor.

Kahve falında testi kırıldığını görmek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine delalettir.

Kahve falında testinin kırıldığını görmek eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine delalettir.

Kahve falında testi doldurmak haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gebelik testi görmek kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında testiden su içmek alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine yorulur.

Kahve falında kızlık testi yaptırmak aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine tabir olunur.

Kahve falında boş testi görmek müşterilerinin çoğalacağına, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında doğum kontrol testi görmek evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir