AnaSayfa / Genel / Kahve falında testi görmek

Kahve falında testi görmek

Kahve falında testi görmek sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında testi gördüyseniz:

  • Yani her şey geçici, boşuna üzülmeyin.

Kahve falında testi kırmak görmek günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık testi görmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine delalet eder.

Kahve falında boş testi görmek halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, kırgınlıkların biteceğine işarettir.

Kahve falında eski testi görmek hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, adını kirleteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında matematik testi çözmek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, hayallerinin gerçek olacağına alamet eder.

Kahve falında çeşmeden testiye su doldurmak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine inanılır.

Kahve falında testinin kırıldığını görmek bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine alamet eder.

Kahve falında hamile testi yaptırmak sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, işinde ustalaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir