AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmaklarla tesbih çekmek

Kahve falında parmaklarla tesbih çekmek

Kahve falında parmaklarla tesbih çekmek bunu da herkese ilan edeceğine, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, bol nimete kavuşulacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine işarettir.

Kahve falında parmaklarla tesbih çekmek gördüyseniz:

  • En iyisi şimdilik susmak olabilir.

Kahve falında parmakla tesbih çekmek kazancı arttıracağına, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parmaklarla tesbih çekmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında namaz kılmak tesbih çekmek hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına işarettir.

Kahve falında tesbihle besmele çekmek kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine inanılır.

Kahve falında tesbih çekmek değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen fal sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine delalettir.

Kahve falında namaz tesbihi çekmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, en kısa zamanda ayağa kalkacağına işarettir.

Kahve falında namazdan sonra tesbih çekmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz tesbih çekmek ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir