AnaSayfa / Genel / Kahve falında tesbih aramak

Kahve falında tesbih aramak

Kahve falında tesbih aramak yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iyi geçiminin devam edeceğine, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında tesbih aramak gördüyseniz:

  • Duyduklarınıza hiç şaşırmayacaksınız.

Kahve falında tesbih aramak çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına delalettir.

Kahve falında tesbihat kitabı görmek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, beğenilen işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında tesbihle besmele çekmek alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına yorulur.

Kahve falında camide tesbih görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına işarettir.

Kahve falında sarı renk tesbih görmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, sevinç gözyaşları dökmeye tabir olunur.

Kahve falında tesbih tanelerini görmek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, amacına ulaşmayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında camiden tesbih almak rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına tabir olunur.

Kahve falında renkli tesbihler görmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir