AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin tesbih çektiğini görmek

Kahve falında ölmüş birinin tesbih çektiğini görmek

Kahve falında ölmüş birinin tesbih çektiğini görmek yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birinin tesbih çektiğini gördüyseniz:

  • Fazla temkinli davranıyor ya da aynı anda pek çok işe koşturuyor olabilirsiniz.

Kahve falında ölmüş birinin tesbih çektiğini görmek yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının tesbih çektiğini görmek zor ve karamsar günler geçireceğine, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine yorulur.

Kahve falında tesbih çeken kadın görmek fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tesbih çektiğini görmek evlatların hayırsız çıkacağına, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında tesbih çeken birini görmek güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında tesbih çekeni görmek zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına yorulur.

Kahve falında birinin tesbih çektiğini görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında tesbih tanesi görmek karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir