AnaSayfa / Genel / Kahve falında tesbih istemek

Kahve falında tesbih istemek

Kahve falında tesbih istemek dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, her attığı adımı paraya çevireceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, kişinin her daim iyi anılacağına delalettir.

Kahve falında tesbih istemek gördüyseniz:

  • Hiçbirşeyi şansa bırakmamakta fayda var.

Kahve falında tesbih istemek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük tesbih görmek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinden tesbih hediye almak işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tesbih hediye vermek fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına delalet eder.

Kahve falında çok uzun tesbih görmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil tesbih çekmek kişinin hayatından yana hayır bulacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında kahverengi tesbih görmek yeni bir hayata merhaba denileceğine, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına rivayet eder.

Kahve falında tesbih öpmek yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir