AnaSayfa / Genel / Kahve falında tesbihat yapmak

Kahve falında tesbihat yapmak

Kahve falında tesbihat yapmak bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında tesbihat yapmak gördüyseniz:

  • Duyguları ya da düşünceleri değişen veya son dakika değişiklikleri yapan kişiler nedeniyle planlarınızdan vazgeçmemelisiniz.

Kahve falında tesbih yapmak rakiplerin üzüleceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına rivayet eder.

Kahve falında tesbihat yapmak büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, onun yolundan ayrılmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tesbih imamesi görmek büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına delalettir.

Kahve falında birden fazla tesbih görmek zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına yorulur.

Kahve falında tesbih hediye etmek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tesbih imamesi bulmak fal sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında namaz tesbihatı görmek mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, ele geçecek haram mal ve paraya yorulur.

Kahve falında elinde tesbih görmek daha zengin hale geleceğine, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir